Verzekeringen opzeggen

We hebben ze hard nodig om grote financiële rompslomp voor te blijven; verzekeringen. Je kan je in Nederland voor heel veel zaken verzekeren. Sommige verzekeringen zijn verplicht, zoals je zorgverzekering of autoverzekering. Andere verzekeringen sluit je af om anderen niet op kosten te jagen, denk hierbij aan een uitvaartverzekering. En weer andere verzekeringen sluit je af om je inboedel te beschermen of je inkomen. Als je veel reist sluit je weer een reisverzekering af. Maar wat als je je auto wegdoet en besluit om geen nieuwe te kopen? Of je kan niet meer reizen, maar hebt wel een doorlopende reisverzekering? Dan kun je verzekeringen opzeggen, want dat scheelt enorm in de maandelijkse kosten. Vind je het lastig om zelf naar de verzekeringsmaatschappij te bellen of heb je geen idee hoe je verzekeringen opzeggen kan? Wij staan voor je klaar om je tijdens dit proces te helpen. Sterker nog, laat ons je verzekeringen opzeggen. Zo heb jij er geen omkijken naar en wordt alles netjes geregeld bij de verzekeringsmaatschappij.

Soorten verzekeringen

Meestal hebben we het alleen maar over het feit dat je je moet verzekeren. Je sluit verzekeringen af, omdat je dan als er iets gebeurt niet zelf voor de kosten opdraait. Denk aan die autoverzekering; deze heb je afgesloten om bij een botsing niet zelf de reparatie te hoeven betalen. Je betaalt maandelijks een premie aan de verzekeringsmaatschappij die vervolgens (een deel van) de kosten op zich neemt. De maandelijkse premie kan je zelf overmaken of via automatische incasso laten afschrijven van de rekening. Voor je koopwoning sluit je een inboedelverzekering, opstalverzekering en brandverzekering af. Voor vervoersmiddelen zijn er de auto- en fietsverzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering is nooit weg en ben je eigen ondernemer met personeel dan moet je aan een inkomensverzekering, werkloosheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering denken. Tot slot is in Nederland de zorgverzekering verplicht, die bestaat uit een basisverzekering die je zelf helemaal kan uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Verder is er de reisverzekering die bij iedere reis of juist doorlopend wordt afgesloten en de uitvaartverzekering, zodat je nabestaanden je uitvaart niet zelf hoeven te betalen.

Redenen verzekeringen opzeggen

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je verzekeringen opzeggen wilt. Misschien heb je je huis verkocht en heb je de bijbehorende verzekeringen niet meer nodig. Of ben je gestopt als zelfstandig ondernemer, omdat je met pensioen gaat of weer voor een werkgever gaat werken? Dan heb je die bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en werkloosheidsverzekering eigenlijk niet meer nodig. Zonde om dan premie te blijven betalen. Bovendien, als de situatie weer gaat veranderen, dan heb je een dergelijke verzekering zo weer aangevraagd en afgesloten. Verzekeringen opzeggen kan lastig zijn, omdat iedere verzekering en verzekeringsmaatschappij andere voorwaarden hanteert. Zo zijn er verzekeraars waarbij je niet binnen het eerste jaar dat je de verzekering hebt afgesloten deze ook weer mag opzeggen, zonder hier een boete voor te betalen. Bijzondere gevallen daargelaten natuurlijk. Zo mag je bij een plotselinge collectieve premieverhoging wel kosteloos de verzekeringen opzeggen. Of als je auto total loss is geraakt binnen dat eerste jaar, dan kun je ook kosteloos de autoverzekering opzeggen. Neem daarom bij het afsluiten van de verzekering ook de opzeggingsvoorwaarden door.

Wij zeggen je verzekeringen op

Lijkt het je lastig om verzekeringen op te zeggen en wil je dit liever uit handen geven? Laat ons het werk voor je doen. Wij van Netjes Opzeggen zijn namelijk gespecialiseerd in het opzeggen van verschillende verzekeringen en weten hoe we bij het grote aanbod aan verzekeringsmaatschappijen binnen moeten komen om alles voor je te regelen. Ook bieden wij hulp bij het opzeggen van verzekeringen die je via een makelaar hebt afgesloten. Daarnaast kunnen we de polis voor verzekeringen opzeggen die je bijvoorbeeld hebt afgesloten bij een vergelijkingssite om zo premies te vergelijken of voor een verzekeringsapp voor het beheer van je verzekeringen. Ben je lid van een vereniging van verzekeringsadviseurs en wil je dat opzeggen? Laat het ons weten en we regelen het voor je. Wij hoeven alleen te weten welke verzekeringen we voor je gaan opzeggen en bij welke verzekeringsmaatschappij deze zijn ondergebracht. Tijdens het proces houden we je uiteraard op de hoogte van de voortgang, zodat je als de verzekering is opgezegd, alle administratie thuis kan verwerken. Is dat ook weer geregeld. Jouw opzegging is onze zorg!

ANWB Verzekering Opzeggen

ANWB Verzekering biedt een ruim aanbod aan verzekeringen voor auto-, motor-, caravan-, fiets- en reisverzekeringen. Met alle verzekeringen wordt een uitgebreide pechhulp op de weg geboden, evenals schadevergoeding bij vandalisme. Verder is er een verlengde leaseregeling bij de aankoop van een auto.Verder biedt ANWB Verzekering een aantal extra services, zoals het klaarzetten van een pechhulpauto en de mogelijkheid om hulp op afstand te krijgen wanneer nodig. Bij alle verzekeringen is het mogelijk om via een speciaal klantenserviceteam 24 uur per dag en 7 dagen per week in contact te komen met vragen of advies. Daarnaast is het mogelijk om online een verzekeringspolissen aan te vragen waarmee het bereik van lidmaatschapsvoordelen wordt uitgebreid. Verder is er nog een auto-app die voorafgaand aan een autorit informatie geeft over de route, de verkeersdrukte en de regels gerelateerd aan autorijden. Al deze services maken de verzekeringservaring bij ANWB Verzekering zo makkelijk en gerieflijk mogelijk.

FBTO opzeggen 

FBTO is een verzekeraar die verschillende soorten verzekeringen aanbiedt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. FBTO biedt een uitgebreide reeks aan autoverzekeringen, inclusief WA-, WA-beperkt casco- en volledig casco-autoverzekeringen. Daarnaast bieden ze ook een reeks aan andere verzekeringen voor particuliere klanten, waaronder een inboedelverzekering, reisverzekering en huurdersverzekering. Voor zakelijke klanten biedt FBTO een reeks aan verzekeringen voor bedrijfsrisico’s, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, verzekering tegen cyberrisico’s, diefstal en schade door brand. FBTO biedt ook een aantal extra services, waaronder schadeherstel en no-claimkorting op autoverzekeringen. Daarnaast biedt FBTO ook een eigen app waarmee gebruikers informatie kunnen verstrekken over hun verzekering, zoals de dekking, de voorwaarden en de aangesloten specialisten. FBTO staat voor kwaliteit en service. Ze bieden een klantenservice met korte lijnen die klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden en verzekeringen op maat te maken

Centraal Beheer opzeggen 

Centraal Beheer is een verzekeringsmaatschappij die een breed aanbod aan verzekeringen biedt, waaronder autoverzekeringen, opstalverzekeringen, inboedelverzekeringen en reisverzekeringen. Centraal Beheer biedt een aantal voordelen voor hun verzekeringsklanten, waaronder een 24/7 pechhulp service en een persoonlijke verzekeringsadviseur. Met de autoverzekeringen biedt Centraal Beheer standaard een aantal extra diensten, waaronder een terugkeergarantie en een reparatieservice. Daarnaast krijgt elke verzekerde ook een gratis bandenservice. Centraal Beheer biedt ook een app waarmee je direct contact kunt opnemen met hun klantenservice, evenals een online portal met een overzicht van al jouw verzekeringspolisinformatie en de schadeopvolging. Centraal Beheer staat bekend om de hoogwaardige klantenservice en service op maat. De verzekeringsspecialisten staan altijd klaar om verzekeringen op maat samen te stellen en al uw vragen te beantwoorden.

Allianz opzeggen 

Allianz is een wereldwijde verzekeraar die particuliere en professionele verzekeringen aanbiedt voor een breed scala aan risico’s. Allianz biedt een breed scala aan autoverzekeringen, waaronder WA-, WA-beperkt casco- en volledig casco-autoverzekeringen. Daarnaast bieden ze ook andere verzekeringen voor particulieren, waaronder een inboedelverzekering, reisverzekering en huurdersverzekering. Voor zakelijke klanten biedt Allianz verzekeringen voor brede risico’s, zoals verzekeringen voor bedrijfsschade, cyberrisico’s, diefstal en appliance-dekking. Daarnaast biedt Allianz ook een aantal andere services, waaronder schadeherstel, no-claimkortingen, no-claim-kortingen op autoverzekeringen en een mobiele app. De mobiele app stelt gebruikers in staat om informatie te verkrijgen over hun verzekeringen, zoals dekking, polisvoorwaarden en contactinformatie voor deskundige hulp. Allianz staat voor kwaliteit en service. Ze bieden een persoonlijke klantenservice die gespecialiseerd is in het beantwoorden van al uw vragen en het bieden van verzekeringen op maat.

Chubb opzeggen 

Chubb is een wereldwijde verzekeraar die particuliere en professionele verzekeringen aanbiedt voor een breed scala aan risico’s. Chubb biedt een breed scala aan autoverzekeringen, waaronder WA-, WA-beperkt casco- en volledig casco-autoverzekeringen. Daarnaast bieden ze ook andere verzekeringen voor particuliere klanten, waaronder inboedelverzekeringen, reisverzekeringen en huurderverzekeringen. Voor zakelijke klanten biedt Chubb verzekeringen voor brede risico’s, zoals verzekeringen voor bedrijfsrisico’s, cyberrisico’s, diefstal en schade door brand. Chubb biedt ook een aantal andere services, waaronder schadeherstel en no-claimkortingen op autoverzekeringen. Daarnaast biedt Chubb ook een eigen app waarmee klanten informatie kunnen verkrijgen over hun verzekeringen, zoals dekking, voorwaarden en contactinformatie voor specialisten. Chubb staat bekend om hun service. Ze leveren een persoonlijke klantenservice om al uw vragen te beantwoorden en verzekeringen op maat te maken.