Abonnement datingapp opzeggen

Daten is hartstikke leuk en dankzij vele platformen vind je veel singles bij je in de buurt. Zelfs op vakantie. Er zijn diverse datingapps waar je gebruik van kan maken om de ware liefde te vinden of om gewoon op leuke dates te gaan. Tinder, Grinder en Parship zijn er slechts een paar van. Hoewel de app gratis is, zal je voor de beste ervaring toch een abonnementsvorm aangaan om zo alles uit het platform te kunnen halen. Zoals een Premium abonnement om de extra functies van de dating app te kunnen gebruiken. Of misschien heb je wel een abonnement afgesloten voor speciale coaching sessies, zodat je date een groot succes wordt. Sommige platforms bieden een lidmaatschap aan voor een sociale club voor singles, zodat je elkaar daar kan ontmoeten. En andere bieden weer een mogelijkheid om je tegen betaling, in te schrijven voor speed dating evenementen of andere matchmaking services. Ben je ingeschreven bij een dating bemiddelingsbureau dan betaal je zolang er geen match gevonden is, voor de service in de vorm van een abonnement.

Verschillende redenen om op te zeggen

Al die datingapps, datingsites en dating bemiddelingsbureaus kosten geld als je langdurig op zoek bent naar de ware. Wellicht heb je je vol goede moed of juist als laatste redmiddel ingeschreven voor een datingapp, maar je doet er eigenlijk niets meer mee. Ondertussen staat je profiel wel live en wordt er maandelijks een contributie afgeschreven. Zonde natuurlijk en een goede reden voor het opzeggen van het lidmaatschap. Andere redenen voor een datingsite opzeggen zijn dat je de ware liefde hebt gevonden, de app niet handig vindt in gebruik, een lidmaatschap te duur vindt of een ander platform wilt gebruiken. Toch lijkt het opzeggen van een datingapp of datingsite heel gemakkelijk; je verwijdert toch gewoon je account? Helaas werkt een datingapp opzeggen zo niet. Vooral niet als er een betaald abonnement aan vast zit. Gelukkig kunnen wij van Netjes Opzeggen je helpen bij het opzeggen van je abonnement op datingapps, datingsites en dating bemiddelingsbureaus. Zelfs wanneer je binnen een datingapp alleen een deel van het lidmaatschap opzeggen wilt.

Datingapp opzeggen doen wij voor jou

Wat wil je opzeggen qua apps en abonnementen die met dating te maken hebben? Dien een aanvraag bij ons in en wij gaan er bij binnenkomst direct mee aan de slag. Daarbij houden we je op de hoogte van iedere stap. Als wij je datingsite opzeggen, dan krijg je van ons een bevestiging dat we met je aanvraag aan de slag gaan en ook weer een bevestiging als we de opzegging voor je in gang hebben gezet of als het abonnement (of een deel ervan) is gestopt. Je krijgt daarbij ook te horen vanaf welke datum de beëindiging ingaat en je dus geen afschrijvingen meer hoeft te verwachten. We houden je dus van iedere stap op de hoogte en zullen ons uiterste best doen om het lidmaatschap te beëindigen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het niet meteen lukt of dat er wat tijd overheen gaat. Dan onderzoeken we uiteraard waar de datingsite opzegging is misgegaan en proberen het dan zo snel mogelijk toch voor elkaar te krijgen, zodat jij er niet langer aan vast zit.

Jouw gegevens zijn veilig

Om het abonnement op de datingsite of het dating bemiddelingsbureau stop te kunnen zetten, hebben we natuurlijk verschillende gegevens van je nodig. Dit gaat vooral om persoonsgegevens, profielgegevens en betaalgegevens. Gevoelige informatie die bij ons in goede handen is. We gebruiken de informatie echt alleen voor het opzeggen van de datingwebsite of het bemiddelingsbureau. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je gegevens na de datingsite opzeggen worden gebruikt voor commerciële doeleinden en marketingbureaus. Dus wil je snel en op een nette wijze je abonnementen of delen van een abonnement van een datingplatform opzeggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website en ontdek welke abonnementen van bekende en minder bekende datingsites we voor je kunnen opzeggen of aanpassen. Laat ons weten wat je wil beëindigen en we gaan direct voor je aan de slag. Wij hebben hiervoor geen reden van opzegging nodig en jij hoeft je niet druk te maken over het beëindigen van je abonnement.

Parship opzeggen 

Parship is een online datingplatform dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform maakt gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidstest om geschikte matches voor gebruikers te vinden. Leden kunnen vervolgens in contact komen met andere leden die een hoge compatibiliteit hebben. Parship is beschikbaar in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Het platform is opgericht in 2000 en is eigendom van de gezamenlijke onderneming ProSiebenSat.1 Media en Holtzbrinck Digital. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Second Love opzeggen 

Second Love is een datingplatform dat zich richt op mensen die op zoek zijn naar een affaire. Het platform biedt de mogelijkheid voor gebruikers om discreet contact te leggen met andere leden die op zoek zijn naar een buitenechtelijke relatie. Second Love is opgericht in 2007 en is beschikbaar in Nederland, België en Duitsland. Het platform wordt eigendom van de Nederlandse onderneming Digisec Media B.V. Het is belangrijk te weten dat een buitenechtelijke relatie kan leiden tot problemen in de huidige relatie, emotionele pijn en sociale stigmatisering. Het is aanbevolen om eerlijk te zijn over je gevoelens en behoeften in je huidige relatie voordat je zoekt naar een buitenechtelijke relatie. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Tinder opzeggen 

Tinder is een dating-app die gebruik maakt van een “swipe”-mechanisme waarmee gebruikers andere gebruikers kunnen beoordelen op basis van een foto en een korte beschrijving. Als twee gebruikers elkaar bevallen, “matchen” ze en kunnen ze met elkaar chatten. Het platform maakt gebruik van geolocatie om mensen in de buurt te helpen matchen. Tinder is opgericht in 2012 en is beschikbaar in meer dan 190 landen. Het is een van de meest populaire dating-apps ter wereld en heeft miljarden gebruikers. Het platform wordt eigendom van het Amerikaanse bedrijf IAC/InterActiveCorp. Tinder is gericht op casual dating en socialisatie, het is niet specifiek gericht op serieuze relaties, zoals Parship, en de gebruikers zijn niet verplicht om hun persoonlijkheidstest te doen zoals Parship. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Lexa opzeggen 

Lexa is een datingplatform dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform biedt een grote database van leden, met verschillende zoek- en communicatie-opties, waaronder een chatfunctie en een persoonlijkheidstest. De website is beschikbaar in Nederland en België en biedt ook een dating-app. Lexa is opgericht in 2002, en is een van de grootste datingplatforms in Nederland en België. Het is eigendom van de Duitse onderneming D.S. MediaNetwerk BV. Wat opvalt aan Lexa is dat het zich richt op een breder publiek dan alleen de jongere generatie, het platform biedt ook specifieke categorieën voor senioren en LGBTQ+ personen. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Relatieplanet opzeggen 

Relatieplanet is een datingplatform dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform biedt een grote database van leden, met verschillende zoek- en communicatie-opties, waaronder een chatfunctie en een persoonlijkheidstest. De website is beschikbaar in Nederland en België en biedt ook een dating-app. Relatieplanet is opgericht in 2005 en is een van de grootste datingplatforms in Nederland. Het is eigendom van de Nederlandse onderneming 2L Multimedia BV. Relatieplanet onderscheidt zich door de grootte van de gebruikersdatabase, het platform heeft meer dan 5 miljoen leden en organiseert ook regelmatig events en activiteiten voor leden om elkaar offline te ontmoeten. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is