Sportschool of fitnessabonnement 

Sporten is heerlijk en gezond om te doen. Misschien sport je al jaren bij dezelfde sportschool of ben je net begonnen bij een sportclub. In Nederland wordt er veel gesport en in iedere stad en elk dorp is er veel te doen. Zo zijn er heel veel voetbalverenigingen, maar ook hockeyclubs en tennisverenigingen te vinden in Nederland. Daarnaast zijn basketbal, squash, padel, fitness, schaatsen en korfbal ook heel populair. En dan hebben we het nog niet gehad over vechtsporten, atletiek, wielrennen, zwemmen en uitvoeren van krachtsporten. Het is mogelijk om een lidmaatschap bij de sportschool of club af te sluiten. Veel doen dit als stok achter de deur om echt naar de sportschool of de club te gaan. Anderen omdat de contributie voor een club juist helpt om bijvoorbeeld de velden te onderhouden. Soms sta je op een punt in je leven waarop je je sportschool of fitnessabonnement opzeggen wilt. Dat opzeggen gaat niet altijd even gemakkelijk, maar daar helpen wij van Netjes Opzeggen je graag bij. Zo heb jij geen omkijken meer naar het opzeggen en kun je eens een andere sport proberen.

Soorten sportabonnementen

Er zijn verschillende vormen van abonnementen en lidmaatschappen in de sportwereld. Zo kun je lid worden van een sportvereniging of sportclub. Je betaalt een maandelijkse contributie aan de club om met je team of alleen te kunnen trainen. De vereniging stelt hiervoor banen, velden, baden of andere accommodaties ter beschikking. Soms betaal je met de contributie je sportkleding. Daarnaast kun je lid zijn van een fitnesscentrum, sportschool of zwembad waar je individueel, in groepsverband of met een personal trainer aan de slag gaat. Dit kan een strippenkaart zijn die je hebt gekocht en daar per keer mee betaalt. Maar een maandelijkse contributie is hierbij tevens mogelijk. Je kan natuurlijk een abonnement hebben op een sportevenementenorganisatie, sportwedstrijden en op het verhuur van sportattributen via de sportwinkel. Train je liever thuis, dan is het mogelijk om lid te worden van een online sportclub via een app of website. Je volgt hier trainingen, krijgt tips van professionals over fitness, zodat je de voortgang zelf kan bijhouden voor het beste resultaat.

Opzeggen van een sportlidmaatschap

Je hebt je hele leven al gevoetbald en nu wil je wat anders gaan doen qua sport. Dat kan een reden zijn voor het opzeggen van een sportlidmaatschap. Of je gaat voor een langere tijd reizen, een nieuwe studie oppakken in een andere stad of de door jou uitgekozen sport leek je toch leuker dan deze was en daarom wil je opzeggen. Er zijn tal van persoonlijke redenen waarom je een sportabonnement opzeggen wil. Maar het opzeggen ervan is niet altijd even gemakkelijk. Vaak wil een sportclub dat je je sportlidmaatschap persoonlijk komt beëindigen. En dat geeft ruimte om je beslissing te herzien. Daarnaast is het vaak vervelend als je je keuze moet gaan staan toelichten en verdedigen, waardoor je misschien geneigd bent om toch lid te blijven. Het lijkt wel alsof je je zou moeten schamen, omdat je niet meer wil fitnessen, dansen, zwemmen, fietsen, voetballen of hockeyen. Uiteraard is dat niet waar, want wat je beweegredenen ook zijn, het is aan jou om te besluiten of je een dergelijk lidmaatschap wilt opzeggen. Dit geldt net zo goed voor online sportscholen.

Je sport of fitness netjes opzeggen

Zit niet bij de pakken neer en sta achter je standpunt. Laat vervolgens Netjes Opzeggen je sportabonnement opzeggen. Je kan bij ons tevens terecht voor het opzeggen van een online sportschool of cursus. Zodra we je aanvraag binnen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail en de belofte dat wij snel voor je aan de gang gaan. Alle persoonlijke gegevens die je hierbij opgeeft, gebruiken wij enkel en alleen voor het opzeggen van het lidmaatschap. Verder doen wij er niets mee, dus je hoeft niet bang te zijn ineens spamberichten in de mail te krijgen of op een bellijst terecht te komen. We houden je van het hele proces op de hoogte. Zodra wij een bevestiging krijgen dat het lidmaatschap wordt of is beëindigd, sturen we dat uiteraard aan je door. Mocht het gebeuren dat het sportabonnement opzeggen niet lukt – om welke reden dan ook – dan gaan wij aan de slag om uit te zoeken wat er is gebeurd. Soms is er nog aanvullende informatie nodig voor het opzeggen. We kunnen dan nogmaals een opzegging indienen en kun jij wat anders met het abonnementsgeld gaan doen

Basic-Fit Opzeggen

Basic-Fit is een Europese keten van sportscholen. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft meer dan 800 locaties in 8 landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië. Basic-Fit biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen, evenals persoonlijke trainingen en een abonnementsformule zonder verplichting. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de prijsbewuste consument en biedt een betaalbare manier om te sporten. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Fit For Free opzeggen 

Fit For Free is een Nederlandse keten van sportscholen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft meer dan 50 locaties in Nederland. Fit For Free biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen, evenals persoonlijke trainingen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de prijsbewuste consument en biedt een betaalbare manier om te sporten. Daarnaast biedt het bedrijf ook een gratis proefweek aan, zodat mensen de sportschool kunnen uitproberen voordat ze zich aanmelden voor een abonnement. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

TrainMore opzeggen 

TrainMore is een Nederlandse keten van sportscholen. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft meer dan 20 locaties in Nederland. TrainMore biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen, evenals persoonlijke trainingen. Het bedrijf richt zich op de consument die op zoek is naar een goede balans tussen prijs en kwaliteit. TrainMore biedt een groot aantal verschillende abonnementsopties aan, zodat mensen kunnen kiezen welke het beste bij hun budget en fitnessbehoeften past. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

SportCity opzeggen 

Sportcity is een Nederlandse keten van sportscholen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft meer dan 20 locaties in Nederland. Sportcity biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen, evenals persoonlijke trainingen. Het bedrijf richt zich op de consument die op zoek is naar een grote keuze aan trainingen, fitnessapparatuur en groepslessen. SportCity biedt ook een groot aantal verschillende abonnementsopties aan, zodat mensen kunnen kiezen welke het beste bij hun budget en fitnessbehoeften past. SportCity biedt ook verschillende soorten sporten aan zoals: fitness, groepslessen, sauna, zwemmen, kinderopvang en meer. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Anytime Fitness opzeggen 

Anytime Fitness is een internationale keten van sportscholen. Het bedrijf is opgericht in 2002 en heeft meer dan 4.500 locaties in meer dan 30 landen over de hele wereld. Anytime Fitness biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen, evenals persoonlijke trainingen. Het bedrijf richt zich op de consument die op zoek is naar flexibiliteit in tijd en locatie, aangezien Anytime Fitness 24/7 open is voor leden. Anytime Fitness biedt ook een unieke sleutelhanger, zodat leden hun club op elk moment kunnen bezoeken. Onze professionele en efficiënte service zorgt ervoor dat het opzeggen van uw lidmaatschap snel en soepel verloopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het naleven van opzegtermijnen en kan je jouw tijd besteden aan dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Laat Netjes opzeggen uw abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.